torsdag 6 oktober 2011

Tacos

I lördags när man var lite bakis, så fick det bli tacos. Så gott att sitta och plocka med mat när man mår som man gör :)

Man kan ju variera väldigt mycket när man äter tacos. Tänkte vissa ett par saker som nästan är måsten för mig nu för tiden när man ska äta. Vi var ju så sega också så vi orkar inte sitta vid bordet, så trängde ihop oss i soffan framför tv. Helt perfekt.


Ett måste gacamloe. 




Sen en annan sak är rostade solroskärnor. Köper en påse osaltade. Häller olivolja och massor salt i en stekpanna. Häll på frönen. Rosta dem, akta så de inte bräns. Salta mer under tiden. De ska vara rikigt salta, detta är gott att blanda med köttfärsen bla. 


Tortillabröd med keso. Detta är så sjuk gott tillbehör, vattnas i munnen på mig nu, blir så sugen. Ta vanligt tortilla bröd, lägg på keso med smak. Här hade jag chili, men bland köper jag naturell och häller i tacokrydda. Lägg keso på ett bröd och sen lägg på ett annat över. Stek i stekpanna, är väldigt lätt att få brända. Så inte för varmt och håll koll på dem hela tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar