tisdag 7 januari 2014

Glöggsangria med grantäpple

Vet att julen är slut men har inte hunnit lägga upp det tidigare. Men det är gott att dricka nu med eller så tar man det till nästa jul.

Detta behöves till ca 12 glas:
1 flaska vinglögg 750 ml
1 förpackning tranbärsdryck 750 ml
2 apelsiner saften av
ca 7 dl ginger ale

Till garnering:
Apelsiner eller clementiner
granatäpplekärnor
mycket is

Gör så här:
  • Häll i alla ingredienser utom ginger ale i en rymlig skål. 
  • Förbered frukten till garneringen. Skiva apelsinen eller clementinerna. Pilla ur kärnorna ut grantäpplet eller köp frysta kärnor. Hit går det bra att göra i förväg. 
  • Lägg frukten och kärnor och is i sangrian precis förre servering. 
  • Toppa med ginger ale. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar