fredag 24 maj 2013

Nachogratäng med fläskfilé

Detta behöves till 4 port:

600 g fläskfile
1 msk smör
1 påse tacokrydda
1 liten burk ananasringer (jag tog inte med det gillar inte varm ananans)
3 tomater
1 påse nacochips, 200 g
1/2 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1/2 tub naturell mjukost á 275 g
1 burk tacosås 230 g
2 dl riven lagrad ost

Servera med:
Sallad
Creme fraiche
Jalapenos

Gör så här:
  • Skär fläskfilén i tärningar och stek dem i smöret. Tillsätt tacokryddan. 
  • Skär anans och tomater i mindre bitar. 
  • Lägg nacochips i botten på en ugnsform och fördela kött, ananas och tomater ovanpå. 
  • Strö över salt och peppar. 
  • Antingen klicka ut mjukost och tacosås var för sig. Jag blandade ihop dem och sedan klickade ut det. 
  • Strö över den rivna osten. 
  • Gratinera mitt i ugnen 225 grader 10-15 minuter tills osten fått fin färg. 
  • Servera gratängen med en klick creme fraiche, lite jalapenos och en god sallad. 


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar