måndag 14 maj 2012

Auberginepasta med valnötter och ruccolasallad.

Den första rätten förra veckan från icas matkasse var denna. För mig var det väl okej, men inget hit. Väldigt smaklöst. Den som var gott var att pastan var färsk och med valnöttera i. 

Detta behöves till 4 port:
2 auberginer
1 rödlök
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
250 g körsbärstomater
1/2 kruka basilika
50 g valnötter
2 förp färsk tagliolini pasta
65 g Ruccola

Gör så här:
  • Skär auberginerna i tärningar. Skala och skär löken i klyftor.
  • Stek auberginerna och lök i oljan i en stekpanna. Krydda med pressad vitlök, salt och peppar.
  • Dela tomaterna och grovhacka basilika och valnötter.
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  • Blanda pastan med auberginfräset, tomat och ruccola. Krydda med salt och peppar och lägg på basilika och valnötter.
Denna rätt får av mig 2 av 5.
Smaklig måltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar