måndag 3 februari 2014

Vegetarisk pasta med pesto

Detta behöves till ca 4 port:

1 paket rigatoni pasta
½ burk creme fraiche
1 liten burk pesto
1 burk krossade tomater
100 g mozarella
2 msk persilja

Gör så här:
  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
    Värm ugnen till 175 grader.
    Dela mozarellan i mindre bitar.
  • Blanda i en skål creme fraiche, pesto, krossade tomater och 3/4 av mozarellan. Blanda om
  • Ta en stor ugnsform häll i pastan och häll på de andra och rör om.
    Ha på resterande av mozarellan och persiljan. 
  • Ha på aluminiumfolie och stoppa in i ugnen i 15 minuter.
  • Ta sedan ut formen och ta av aluminiumfolien. Gratinera i ugnen i ytterligare 5 minuter, tills gratängen har fått lite färg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar