Detta använde jag i alle fall:
400 g choklad vilken som
Pepparmintsarom
Kokos, pistachenötter (kan ta ex russin,fikon, flingsalt, tranbär)
Gör så här:
- Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en bunke. Smält chokladen i mikro eller i vattenbad. Smaksätt med pepparmintsarom (hur mycket väljer man efter smak jag hade ca 2 tsk)
- Häll chokladen i en form med bakplåtspapper (man kan även klicka ut dem om man vill det)
- Lägg sedan på toppingen. Låt stelna o kylskåpet och förvara sedan kalt.
Detta är 200 gram ljus blockchoklad+ 200 gram mjölkchoklad.
Topping krossade pistagkärnor.
Detta är 400 g vit choklad.
Topping kokos.
Sen gjorde jag en som jag glömde ta bild på.
200 g vit choklad jag hällde i formen, lätt stelna lite. Hällde över 200 g mörk choklad. Sen drog jag med en gaffel i lite.
Toppade med kokos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar