600 g fläskfile
1 msk smör
1 påse tacokrydda
1 liten burk ananasringer (jag tog inte med det gillar inte varm ananans)
3 tomater
1 påse nacochips, 200 g
1/2 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1/2 tub naturell mjukost á 275 g
1 burk tacosås 230 g
2 dl riven lagrad ost
Servera med:
Sallad
Creme fraiche
Jalapenos
Gör så här:
- Skär fläskfilén i tärningar och stek dem i smöret. Tillsätt tacokryddan.
- Skär anans och tomater i mindre bitar.
- Lägg nacochips i botten på en ugnsform och fördela kött, ananas och tomater ovanpå.
- Strö över salt och peppar.
- Antingen klicka ut mjukost och tacosås var för sig. Jag blandade ihop dem och sedan klickade ut det.
- Strö över den rivna osten.
- Gratinera mitt i ugnen 225 grader 10-15 minuter tills osten fått fin färg.
- Servera gratängen med en klick creme fraiche, lite jalapenos och en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar