fredag 21 februari 2014

Choklad cup cakes med mjölkchokladfrosting

Detta behöves:
1 dl kakao
2 dl socker
2 dl mjölk
150 gram mjukt smör
2 ägg
3 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver

Gör så här:
  • Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret och låt svalna. 
  • Vispa smöret och resten av sockret poröst. 
  • Vispa ner ett ägg i taget. 
  • Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och varva ner det och mjölblandningen i smörvispet. 
  • Häll/klicka i smeten i muffinsformar 
  • Grädda i 175 grader 10-18 min.
  • Låt svalna. 
Detta behöves:
200 g mjölkchoklad 
200 g färskost
50 g mjukt smör 
50 g florsocker 

Gör så här:
  • Smält chokladen
  • Vispa färskost, smör och florsocker till en jämn smet. 
  • Tillsätt den avsvalnande chokladen. Vispa den fluffig. 
  • Spritsa på dina muffins. 


Skit dålig bild glömde ta bild som fick ta en som var annat på också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar