1 dl kakao
2 dl socker
2 dl mjölk
150 gram mjukt smör
2 ägg
3 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
Gör så här:
- Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret och låt svalna.
- Vispa smöret och resten av sockret poröst.
- Vispa ner ett ägg i taget.
- Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och varva ner det och mjölblandningen i smörvispet.
- Häll/klicka i smeten i muffinsformar
- Grädda i 175 grader 10-18 min.
- Låt svalna.
Detta behöves:
200 g mjölkchoklad
200 g färskost
50 g mjukt smör
50 g florsocker
Gör så här:
- Smält chokladen
- Vispa färskost, smör och florsocker till en jämn smet.
- Tillsätt den avsvalnande chokladen. Vispa den fluffig.
- Spritsa på dina muffins.
Skit dålig bild glömde ta bild som fick ta en som var annat på också.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar