Detta behöves till 2-3 port:
500 g färsk tortellini med valfri smak
1 paket parmaskinka parmaskinka
1 st färsk basilika
4-5 vitlöksklyftor
1 påse pinjenötter
1 ask körsbärstomater
salt, peppar
Gör så här:
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Värm ugnen till 150 grader, lägg parmaskinkan på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in plåten i ugnen ca 15 minuter, får kolla och välja själv hur hårda man vill ha dem.
- Häll basilika, lite av pinjenötterna, vitlöken i en mixer.
- Rosta reseten av pinjenötterna i en torr stekpanna.
- När pastan är klar, häll över basilikablandningen, pinjenötter och tomaterna (antingen hela eller delade)
- Värm på lite snabbt.
- Servera med pramachipsen.
Dessa parmaskinkachips vad så sjukt goda, en ny favorit.
Smaklig måltid.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar